Persoonlijke effectiviteit

Aan het eind van de training weet u wat de invloed is van uw gedrag, overtuigingen en gevoelens op anderen en op uzelf. U krijgt grip op de dynamiek tussen u en uw gesprekspartner(s) op de werkvloer en ontdekt hoe u de interactie positief kunt beïnvloeden. Uw gedragsrepertoire is uitgebreid, uw vaardigheden zijn aangescherpt en u bent zich bewust van de keuzemogelijkheden die u heeft. De ervaring leert dat met de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit, kwaliteit van en plezier in het werk toenemen.

Met wie?

Voor medewerkers van organisaties die in een kleine groep en op een praktische manier willen leren over zichzelf, over anderen, over communicatie en interactie. 

Aantal sessies

Afhankelijk van het aantal deelnemers, vier tot acht dagdelen.

Methodieken

Uw doen en laten op de werkplek wordt onderzocht aan de hand van zelf ingebrachte praktijksituaties. Met o.a. dramatechnieken ontdekt u waar u winst kunt boeken in uw professionele communicatie of persoonlijke effectiviteit. Een acteur kan worden ingezet om het leerproces smaak, kleur en diepgang te geven. 

De cursus Persoonlijke Effectiviteit heeft bij mijzelf tot nieuwe inzichten geleid waar ik dagelijks veel aan heb. Het is een leerzame en uitdagende cursus die van blijvende meerwaarde is voor je persoonlijke effectiviteit.

AnoniemJurist Den Haag

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een van mijn diensten dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Ik neem daarna contact op.