Loopbaan coaching

Na afloop van de coaching is uw perspectief verhelderd en is compact verwoord wat uw drijfveer is en in welke werkomgeving u goed uit de verf komt. U hebt inzicht in wat voor u het beste spoor is en welke actie daarbij past.

Met wie?

Voor mensen met loopbaanvragen en daarin voor een keuze staan, een blokkade ervaren of zich afvragen hoe ze beter uit de verf kunnen komen.

Aantal sessies

Drie gesprekken.

Methodieken

Loopbaancoaching met de rode draad/ het Career Story Interview: een loopbaanportret en -kompas.

Ik heb gekozen voor loopbaancoaching bij Margreet Smilde, aangezien ik haar al kende van eerdere cursussen en workshops. Margreet heeft een loopbaanportret geschreven aan de hand van een interview dat ze met mij gevoerd heeft. Ik vond het ontzettend leuk om het portret te lezen. Ik herkende mijzelf er volledig in en het bevestigde mijn gevoel dat het goed is dat ik iets anders moet gaan doen qua werk. Ik heb kwaliteiten, die ik nu niet of niet volledig benut. Margreet heeft mij laten zien welke waarden belangrijk voor mij zijn. Niet alleen voor mijn werk, maar ook voor mijn privéleven.

AnoniemCliënt is bij mij bekend (2020)

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een van mijn diensten dan kun je je aanmelden via onderstaand formulier. Ik neem daarna contact op.