Individuele coaching

Coachingsvragen liggen vaak op het snijvlak van werk en persoon en de aanleiding is meestal dat er iets is wat u bedrukt, bedroefd of belemmert.

Met wie?

Voor mensen die willen onderzoeken hoe zij hun mogelijkheden meer tot hun beschikking kunnen krijgen en zich vrijer willen voelen in wie ze zijn.

Aantal sessies

Meestal vijf gesprekken van anderhalf uur met een maximum van tien.

Methodieken

Speels, helder, diepgaand en confronterend. 

‘Margreet had snel mijn leerstijl door en wist daar goed op aan te sluiten. Door haar heldere uitleg en de praktische handvatten die ze aanreikte, was mijn communicatie direct effectiever en vollediger.’

AnoniemOfficier van Justitie

'Margreet heb ik ervaren als een zeer deskundige en betrokken communicatie-trainer en coach. Zij slaat de spijker precies op de kop en heeft mij daarmee nieuwe inzichten gegeven. Zij zocht samen met mij naar mogelijkheden om de interacties met anderen effectiever te laten verlopen. Zij doet dat met veel warmte en gevoel voor humor.'

AnoniemMedewerker RUG

In een coachingstraject heeft Margreet me geholpen om mijn eigen prioriteiten en ambities te bewaken en na te streven in een werkomgeving waar daar niet voldoende tijd en ruimte voor is. Onder haar inspirerende begeleiding heeft ze me concreet laten maken wat me belemmert, me inzicht gegeven in de oorzaken en me ook uitgedaagd en gesteund in het toewerken naar pragmatische oplossingen. Dit heeft me wezenlijk geholpen in het vinden van een balans en de strategieën om die te bewaken. Ik heb de intensieve sessies bij haar als bijzonder verhelderend en stimulerend ervaren, en denk met dankbaarheid terug aan onze open en eerlijke gesprekken.

AnoniemProfessor RUG

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent in een van mijn diensten dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Ik neem daarna contact met u op.