Teamcoaching

Als een team niet effectief werkt of problemen ervaart in de samenwerking, kan teamcoaching of teamtraining bijdragen aan de ontwikkeling van het team.

Met wie?

Voor teams waarvan de teamleden zich kunnen vinden in de doelstellingen van een begeleidingstraject.

Aantal sessies

Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht, de aard van de problematiek, het aantal deelnemers en de doelen die behaald moeten worden. Als er sprake is van een problematische situatie in de samenwerking, zijn minimaal twee aaneengesloten dagen voor teamcoaching nodig.

Methodieken

Zo diep als noodzakelijk en zo licht als mogelijk.
Niets doen wat de groep zelf kan doen.

Met mijn team heb ik verschillende malen bij Margreet een ‘Leiderschapslab’ gevolgd. Het was voor ons allen een verrijkende ervaring. Opeens viel het kwartje, waardoor we gevoel en intuïtie beter leerden inzetten, naast de ratio en kennis van zaken. Margreet is het soort trainer dat naast je gaat staan, je een spiegel voorhoudt, je uitdaagt en faciliteert om een betere versie van jezelf te worden. Als trainer/coach is ze wijs, vriendelijk, creatief, zeer deskundig, en met een click met uiteenlopende typen mensen. Een training bij Margreet levert heel veel op, en doe je gewoon voor je plezier.

Klaran VisscherSenior bibliotheekmanager

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent in een van mijn diensten dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Ik neem daarna contact met u op.